DansBrabant

DansBrabant is een stimulator en katalysator voor dans en choreografie met (inter)nationale inslag. DansBrabant werkt vanuit Tilburg voor en met choreografen en dansers; (h)erkent talent, stelt ontwikkeling centraal, stimuleert uitwisseling, biedt coaching en begeleiding op artistiek en zakelijk gebied, begeeft zich actief en verbindend in de driehoek productie, presentatie, publiek en werkt nadrukkelijk aan zichtbaarheid en brede, maatschappelijke waardering voor de schoonheid van het avontuurlijke en onbekende in de dans.

DansBrabant werkt momenteel samen met de choreografen Guilherme Miotto, Hilde Elbers, Katja Heitmann, Johnny Lloyd en Sabine Molenaar. Dirk is en voelt zich sinds de oprichting op 1 januari 2013 intensief bij DansBrabant betrokken en werkt er gedurende drie werkdagen per week/0,6 fte in loondienst als communicatieman.

Momenteel is Dirk onder meer bezig met de promotie van het rondreizende Moving Futures Festival met de nieuwste generatie dansmakers en met de begeleiding van de webontwikkeling voor maker Sabine Molenaar.

Hilde Elbers & Lea Martini in The Animated, © Anna van Kooij

Hilde Elbers & Lea Martini in The Animated, © Anna van Kooij