Countrysoulrock-‘n-bluesabilly

© Joost Splinter

DJ’s Papa Joe & Candyboy op het Nederlands Film Festival © Joost Splinter

Dj’s Papa Joe & Candyboy putten in hun swingende, stofvrije sets uit de beste oude en nieuwe muziek uit het Diepe Zuiden van Amerika en het winderige Noorden. Papa Joe struint het liefst de platenmarkten af op zoek naar de schatten uit Detroit –Motown – City, Nashville, Memphis en New Orleans, Candyboy was jarenlang muziekredacteur bij online muziekmagazine KindaMuzik en komt via zijn muzieknerdnetwerk aan nieuwe cowboys en soulhelden.

Dansen rond de BBQ
Dit duo draait sinds 2008 op festivals als Lowlands, Theaterfestival Boulevard en Tweetakt en was al vaak te horen in het café van EKKO op Diep in de Groef-dansavonden. Daarnaast draaien Joe & Candy graag op feestjes, met een vettige voorkeur voor barbecues. Beiden houden veel van steak, hele dikke hamburgers, gebakken ei bij het ontbijt en hete koffie. Candyboy houdt van snoep en Papa Joe van zijn kinderen.

DJ’s Papa Joe & Candyboy boeken?
Wil je DJ’s Papa Joe & Candyboy boeken voor je festival, bar, (barbecue)feest of concert-/dansavond? Leuk! Zie de blauwe balk hieronder voor contactinformatie.

©  Joost Splinter

DJ’s Papa Joe & Candyboy op het Nederlands Film Festival © Joost Splinter