The100Hands

25Feet ©  William van der Voort

25Feet © William van der Voort

Sinds 2014 maakt The100Hands, o.l.v. Jasper Džuki Jelen and Mojra Vogelnik Škerlj, interactieve dansvoorstellingen op locatie en in het theater. Het fysieke vocabulaire van dit duo komt voort uit hun achtergrond in moderne dans, partnering, martial arts en architectuur. Ze ontwikkelen een fysiek, tactiel en acrobatisch dansvocabulaire dat zich sterk verhoudt tot de ruimte. Hun open en speelse houding nodigt het publiek uit onderdeel te worden van de voorstelling.

The100Hands reist langs internationale festivals, en boekte succes in België, Egypte, Zweden, Denemarken en Duitsland. 25Feet is de eerste officiële première van dit gezelschap in Nederland, welke te zien was op Festival Cement 2017. Deze zomer te zien op Theaterfestival Boulevard en vervolgens in het najaar in Chassé Theater, Breda. The100Hands is 1 van de makers die ondersteund wordt door PLAN Talentontwikkeling Brabant.

Dirk koppelde het gezelschap aan een passende vormgever en webbouwer. Gezamenlijk sparren zij en ontwikkelen in de zomer en het najaar van 2018 een compleet nieuw huisstijlpakket: logo, huis-letter, website.