diskjockey

VERHAAL & ZIEL

Dirk/DJ Candyboy draait en predikt de betere Amerikaanse muziek. Gevoelde songs met een oorsprong, met teksten die ergens over gaan en muziek die je tegelijkertijd doet swingen en snikken.

Solo/Lonely cowboy

DjCandyboy

Concert-,Festival-&Café-DJ

DJ Candyboy draait solo regelmatig het publiek warm bij concerten in de geliefde genres soul, blues, alt.country, (indie)folk en bluegrass. In poppodia Tivoli/Vredenburg en EKKO vind je Dirk bijv. achter de draaitafels bij de dwarse folk en soul van Jolie Holland,

Meer
The Akulas Pic 06

Muziekadviseur Theaterfestival Boulevard

Dirk stelde voor de festivaledities 2015 t/m 2019 met collega Florien Boonman de muziekprogrammering van het centrale festivalplein van Theaterfestival Boulevard samen. Elke festivalavond werd afgesloten door een smaakvolle, alternatieve muziekact. Een veelzijdig en oren uitdagend programma met onder meer Afrobeat, mariachi, punkpop en kuntrie.

Meer

Plaatpartners & -projecten

©  Joost Splinter

Countrysoulrock-‘n-bluesabilly

Dj’s Papa Joe & Candyboy putten in hun swingende, stofvrije sets uit de beste oude en nieuwe muziek uit het Diepe Zuiden van Amerika en het winderige Noorden. Papa Joe struint het liefst de platenmarkten af op zoek naar de schatten uit Detroit –Motown – City, Nashville, Memphis en New Orleans, Candyboy was jarenlang muziekredacteur bij online muziekmagazine KindaMuzik en komt via zijn muzieknerdnetwerk aan nieuwe cowboys en soulhelden.

Meer
DeWitteSnor-TREKMaastricht-Dirk

Blues & boogie

De Witte Snor reisde met Tranentrekker Herman gevuld met oude blues, boogies en rhythm&blues platen samen met verse glaasjes melk af naar festivals, feestjes, weilanden en pleinen. Van 2012 tot 2015 was De Witte Snor op toer.

Meer

Speellijsten

devons

Set bij diner op Paleis Soestdijk

Terwijl de gasten aan een diner met een vorstelijk tintje zaten in de kassen op Paleis Soestdijk, georganiseerd door De Maaltuin, werd de sfeer en de temperatuur verder verhoogd met de volgende platen (100% vinyl).

Meer
Tangarine

Set rondom concert Tangarine – 23 sept 2018

In de bovenste zaal Cloud Nine van TivoliVredenburg, draaide Dirk/DJ Candyboy op een herfstige zondagavond in september de volgende folk(geörienteerde) liedjes rondom de albumrelease van Tangarine.

Meer